Aparitii in presa, Stiri

CASA JAD in emisiunea De vorba cu Ligia realizata de Ligia Pop

Ligia Pop la CASA JAD interviu Nicoleta Magargiu

Interviu Ligia Pop la CASA JAD – discutie fata-in-fata cu unul dintre cei doi fondatori, Nicoleta Magargiu

Intotdeauna am fost bucurosi sa impartasim povestea CASA JAD si cum am pornit acest proiect de suflet. CASA JAD a luat nastere din dorinta de a-i ajuta pe toti cei ce au probleme de sanatate si doresc sa incerce si metode alternative. Medicina Traditional Chinezeasca a ajuns sa fie subestimata in zilele noastre, cu toate ca rezultatele ei sunt extraordinare. Uitam ca tot ceea ce este natural si firesc este bun si ne indreptam spre artificial si spre rezolvari instante daca s-ar putea.

CASA JAD in emisiunea De vorba cu Ligia realizata de Ligia Pop

In emisiunea ,,De Vorba cu Ligia” realizata de Ligia Pop si Raoul Pop, de la minutul 33:00 veti putea asculta un interviu cu noi, condus de catre Ligia Pop. In acest interviu, povestim cum a luat nastere CASA JAD, care sunt indicatiile aparatelor cu pietre de Jad.


De asemenea, am impartasit cu Ligia Pop multe alte informatii pe care speram sa le gasiti interesante.

Speram ca aceste informatii sa va ajute si daca este cazul, sa va indrepte spre tehnicile Medicinei Traditional Chinezesti.
Ligia Pop este cea mai cunoscuta personalitate din Romania care promoveaza alimentatia raw-vegana si a fost imaginea CASA JAD in 2016.

Iar daca doriti sa achizitionati sau sa testati produsele CASA JAD ori pur si simplu sa vorbiti cu noi despre tot ceea ce inseamna Jad-ul in Medicina Traditional Chinezeasca si cum il folosim pentru a ameliora anumite probleme de sanatate, va asteptam la noul Showroom CASA JAD din Bucuresti, Strada Silvestru nr. 79 (zona Calea Mosilor -Mihai Eminescu / Bd. Dacia)

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va rugam sa apelati: 0729 906 148.

Citeste si:

CASA JAD in emisiunea Ce se intampla doctore de pe PRO TV

[divider]

[blog_posts posts=”6″ columns=”3″ image_height=”200px” show_date=”true”]

[scroll_to link=”#scrolltothis” title=”Scroll to This”]

[follow twitter=”http://” facebook=”http://” email=”email@post.com” pinterest=”http://” rss=”http://” instagram=”http://” googleplus=”http://”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.