Aparitii in presa

Managerul CASA JAD Exclusive, Nicoleta Magargiu: Despre stil personal in revista Business Woman

nicoleta magargiu in revista business woman

In cel mai recent numar de revista Business Woman (decembrie 2012 – ianuarie 2013), managerul centrului CASA JAD Exclusive va ofera cateva informatii personale despre stilul personal in afaceri. Gasiti articolul integral achizitionand revista Business Woman de la chioscuri (si va mai dam un pont, in acest numar, suntem chiar pe coperta!) sau rasfoind pagina web a revistei.

Redam mai jos cateva paragrafe din articol sa va trezim curiozitatea:

In business, se zice, trebuie sa fii tare si cu nervii de fier pentru ca permanent ai de-a face cu fac­tori de risc si un element de imprevizibilitate care pun o presiune psihica majora asupra ta. in de­finitiv, ca antreprenor, raspunderea pentru banii in­vestiti, pentru salariile oamenilor sau pentru facturi iti apartine.
Am intalnit multe femei de afaceri blande, finute, cu un temperament domol, cu voce calma si calda care au succes, dar care considera ca aceasta pre­siune este un factor pozitiv, de motivare si de crea­tivitate. %u015Ei eu ma regasesc printre aceste femei si performez foarte bine in situatii de criza, chiar daca de felul meu sunt o persoana foarte calma. Cred ca de stilul personal depinde alegerea a ceea ce faci in viata. Cand am inceput business-ul CASA JAD am gandit ca
 ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.