Aparitii in presa

Suntem pe coperta Business Woman

business woman coperta dec_ 2012 CASA JAD web

Dragii nostri, dorim sa impartasim cu dvs. un motiv mare de bucurie si mandrie: in numarul de final de an 2012 si inceput de an 2013, CASA JAD este  pe coperta revistei BUSINESS WOMAN! Suntem onorati de alegerea editorilor revistei si le multumim pe aceasta cale.

In interiorul revistei puteti gasi si articolul la care face referire titlul de pe coperta revistei si anume un articol despre marile companii care aleg inteligent sa isi schimbe abordarea cu privire la sanatatea angajatilor: „Preventia imbolnavirilor ia locul spitalizarilor si concediilor medicale”.
Directorii marilor companii inteleg ca un program de wellness aduce un profit insemnat deoarece aceasta abordare strategica are ca si rezultat reducerea absenteismului, a zilelor de concediu medical, dar si reducerea compensatiilor cerute de angajati. Redam mai jos un paragraf din articol:

„CASA JAD propune contracte corporate de wellness
Pentru companii, masajul automat cu caldura infrarosiilor poate fi o solutie extraordinara deoarece este relaxant, inlatura durerile de spate si cel mai important, are zero efecte  secundare. Masajul se realizeaza pe un pat automat de masaj; angajatul se aseaza pe pat ca pe un pat normal, iar la interior, role de jad care emit raze infrarosii (raze termice) maseaza printr-un sistem minutios coloana vertebrala si picioarele, pentru un masaj complet “cap-coada”. In Bucuresti, in zona Dorobanti – Romana, Centrul de Sanatate Casa JAD Exclusive Health& Wellness este specializat pe masajul automat  cu raze infrarosii.
Beneficiile unei investitii intr-un program de wellness bazat pe masajul automat se observa la nivelul sanatatii angajatilor si a managerilor si sunt pe mai multe planuri: masajul automat cu infrarosii face elongatie mecanica si imbunatateste sistemul imunitar.
Elongatia este singura metoda care se recomanda chiar si in cazul problemelor grave ca alternativa a chirurgiei pe coloana. Decompresarea interna a discurilor vertebrale este o metoda care nu necesita interventie chirurgicala, ba mai mult, alegerea acestei metode elimina riscul unei astfel de interventii. Adresandu-se aproape tuturor tipurilor de dureri de spate, procesul mecanic de decompresare functioneaza prin tragere usoara si gentila a discurilor, avand grija de integritatea coloanei vertebrale. Iar masajul pe patul automat de masaj cu infrarosii efectueaza aceasta elongatie mecanica la cald, in deplina relaxare, fara stres si dureri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.