Blog

Despre infertilitate, plus… un CADOU!

Succesul fertilitatii

Vreau sa incep prin a va multumi ca ne cititi toate newesletterele si ca retineti si intelegeti informatiile pe care noi vi le transmitem. Feedback-ul dvs. ne arata, intr-un mod foarte placut, ca sunteti oameni interesati de sanatate si mai mult decat atat, ne arata ca sunteti incantati de magia si secretele medicinei traditionale chineze, secrete practicate de peste 7000 de ani in China.

Si saptamana aceasta am trimis un newsletter despre infertilitate. Puteti citi despre cauzele obisnuite ale infertilitatii dar si despre “leacul”pe care noi vi-l propunem pentru aceasta afectiune. Poate nu v-ati gandit niciodata la asta, insa inteleptii chinezi ne spun ca infertilitatea este considerata un deficit de qi al rinichilor.

„Se considera ca la baza sterilitatii femeilor stau scaderea qi-ului ficatului si raceala sangelui si a matricei. Acesti factori duc la o dezechilibrare a meridianelor Ren („de functionare”) si Du (” de guvernare”), facand ca femeia sa nu poata concepe.”

In newsletterul de saptamana aceasta va explicam cum puteti trata infertilitatea printr-o terapie 100% naturala care pe langa efectele terapeutice inregistrate veti experimenta o senzatie nemaipomenita de relaxare si odihna.
Redam cateva fraze din newsletter, pentru mai multe informatii acesati urmatorul link:

http://hosted-p0.vresp.com/820087/0321d80697/ARCHIVE

“Iar solutia o reprezinta terapia naturala, holistica si integrata pe patul de masaj cu pietre de jad si infrarosii. Deoarece masajul automatizat CASA JAD stimuleaza activitatea tututor organelor si sistemelor din corp, este declansat si grabit procesul de vindecare in cazul anumitor afectiuni iar dvs. veti obtine asadar efecte in lant. Printr-o terapie de minim 3 – 6 luni, cauzele declansatoare ale problemei dvs. de infertilitate pot fi depistate, urmarindu-se tratarea acestora, precum si a efectelor in acelasi timp. Terapia cu pietre de jad, raze infrarosii si ioni negativi va poate ajuta la echilibrarea qi-ului din corp, curatarea rinichilor, detoxifierea ficatului, intarirea sistemului imunitar, eliminarea starilor de depresie, anxietate etc.”

CADOU valabil pana la 1 februarie 2013!!! Persoanele care ne trimit un comentariu pe blog despre problemele pe care le au (sau le-au avut) cu fertilitatea si isi exprima dorinta de a ne cunoaste mai bine, primesc cadou 1 sedinta de masaj pat cu pietre semipretioase de jad + 1 sedinta terapie cu proiectorul cu 11 pietre de jad si ioni negativi + 1 sedinta de 1 ora pe salteaua cu peste 1000 pietre calde de jad. La sfasitul comentariului este necesar sa ne scrieti numele dvs. complet si numarul de telefon pe care puteti fi contactati in vederea efectuarii unei programari.

Sursa foto: http://psihologbun.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.