Blog

Menstruatia (disfunctii menstruale)

tratament tinitus

ZambetDragii nostri, La Multi Ani si sa aveti un an nou plin de realizari si bucurii!

Ne-am gandit ca va este dor de newsletterele noastre saptamanale asa ca, in 2013 va oferim o noua doza de infoMTC cu informatii despre disfunctiile menstruale. Stiati ca problemele menstruale pot fi destul de grave si aici putem vorbi despre menstrele neregulate sau chiar disparitia menstruatiei pentru cateva luni? Maestrii chinezi sustin ca aceste probleme au ca si cauza principala sistemul circulator feminin. Secretele medicinei chineze ne spun ca functia principala a qi-ului sangelui consta in controlarea fluxului sangvin prin intregul corp, iar un deficit al qi-ului poate fi reprezentat de sangerarea excesiva in timpul menstruatiei.

In acest newsletter puteti intelege cum masajul pe patul cu pietre de jad si raze infrarosii va ajuta sa obtineti efecte benefice pentru intreg organismul. “Intr-adevar, in Medicina Traditionala Chineza sangele este considerat cea mai importanta forma de energie vitala a femeii. Sangele pentru femeie este ce este sperma pentru barbat. Din acest motiv, toate tratamentele pentru suferintele legate de menstruatie incep cu redresarea sistemului circulator.

La centrul CASA JAD Exclusive, va puteti trata 100% natural facand masaj pe patul automatizat cu pietre de jad si raze infrarosii
Efecte obtinute in urma terapie:
– eliminarea durerilor menstruale
– reglarea ciclului menstrual
– revenirea ciclului menstrual dupa o absenta de cateva luni in cazul femeilor cu varsta incepand de la 39 de ani
– detoxifiere profunda
– intarirea sistemului imunitar”

Pentru a citi intreg newsletterul dati click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.