Blog

Drenajul limfatic: parte a procesului de detoxifiere

masaj detoxifiere

Drenajul limfatic: parte a procesului de detoxifiere

Din ce in ce mai multi oameni se informeaza asupra beneficiilor detoxifierii si tot mai multe persoane incearca diferite cure pentru a-si curata organismal de toxine. Si de ce nu, pentru a slabi cateva kilograme. Insa, doar putini pot spune ca au avut succes si ca nu au avut reactii adverse in urma curelor de detoxifiere. De ce? Pentru ca majoritatea urmeaza doar indicatii fara aviz medical si nu acorda atentia necesara unui procedeu important – drenajul limfatic.

O cura de detoxifiere corecta nu trebuie sa sece organismul de vitamine si minerale. Asa ca ar fi cel mai bine sa cereti ajutorul medicului. Iar daca vreti sa procedati ca la carte, adaugati si drenaj limfatic. Acest procedeu utilizeaza miscari usoare de masaj aplicate asupra ganglionilor limfatici. Astfel, limfa este antrenata, iar toxinele sunt impinse afara din organism.

Drenajul limfatic: Beneficii

Beneficiile acestui drenaj limfatic sunt numeroase:

– asigura o buna detoxifiere

– ajuta in lupta cu kilogramele in plus

– scade retentia de apa si implicit senzatia de picioare grele si dureroase

– elimina oboseala

– elimina durerile de cap si senzatiile de greata cauzate de toxine.

Insa, chiar daca drenajul limfatic se face doar de catre specialisti, exista anumite aparate care pot fi utilizate si acasa.

Un aparat de masaj Shiatsu pentru picioare este cel mai indicat.

Aparatul de masaj Shiatsu si drenaj limfatic este disponibil in reteaua CASA JAD. Daca nu il vedeti ca o investitie definitiva, puteti veni la sedinte de masaj in mod regulat in centrul nostru.  Sau daca vreti pur si simplu sa il incercati inainte, puteti opta pentru o sedinta de masaj de 20 minute, pretul acesteia fiind de 25 lei.

Un astfel de aparat de masaj picioare permite masarea coapselor, gambelor, talpilor si genunchilor, astfel incat programul de drenaj limfatic sa actioneze asupra intregii suprafete a picioarelor. Cu fiecare sedinta de masaj, o sa va simtiti picioarele din ce in ce mai usoare si muschii mai relaxati.

drenajul limfatic cu aparat de masaj shiatsu casa jad

Acest aparat de masaj picioare este cel care va intregi procesul de detoxifiere. In plus, il va face mai suportabil si mai eficient. Nu ar trebui sa va fie teama sa il folositi. Insa ar fi bine sa cereti acordul medicului inainte de utilizare.

Iar daca doriti sa cumparati acest aparat de masaj picioare, trebuie sa stiti ca pretul lui este de 3280 lei. Insa, aveti posibilitatea de a achizitiona abonamente de masaj, ceea ce este foarte convenabil.

Nu uitati, asadar, ca un proces complet de detoxifiere nu inseamna doar dieta alimentara. Include chiar si tratamente fizice, cum e drenajul limfatic.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.