Blog

Dureri menstruale – Terapia cu raze infrarosii te scapa de acestea

saltea cu pietre de jad ajuta la dureri menstruale

Dureri menstruale? Cum sa scapi de ele

Despre tratamentele cu pietre de jad v-am tot vorbit pana acum. Beneficiile le puteti vedea singuri, daca le veti incerca. Astazi o sa ne adresam doamnelor si domnisoarelor. Vrem sa venim in intampinarea unor probleme care nu pot fi ignorate: chinuitoarele dureri menstruale.

Chiar daca nu toate femeile experimenteaza dureri menstruale mari, unele nu se pot nici ridica din pat. Durerile foarte mari nu sunt totusi normale si cel mai bine ar fi sa se consulte un medic. Acesta va investiga si va pune un diagnostic exact. Si totusi, daca durerile nu sunt cauzate de o afectiune, ramane doar varianta ameliorarii lor in momentul in care debuteaza menstruatia.

Variante de ameliorare a durerii sunt multe, insa nu sunt tocmai eficiente. Antiinflamatoarele au efect doar cateva ore si nu este indicat sa se abuzeze de ele. Prosoapele sau sticlele incalzite si puse pe mijloc sau abdomenul inferior nu sunt nici ele o solutie, pentru ca se racesc repede si la fel, au efect doar pe moment.

Razele infrarosii: alternativa naturala impotriva durerilor menstruale

Ce alta varianta ramane ca sa nu mai ai dureri menstruale? Din fericire, mai este o solutie care nu presupune nici medicamente, nici tratamente cu efect limitat: terapia cu infrarosii. Cu toate ca multi oameni sunt sceptici in momentul in care aud de razele infrarosii, nu trebuie sa va sperie denumirea. Acestea sunt folosite si in medicina, de multi ani, pentru calmarea durerilor, in special a durerilor de spate si pentru remedierea unor afectiuni.

Razele infrarosii nu numai ca amelioreaza durerile, dar actioneaza direct asupra sursei inflamatiei si o indeparteaza. Astfel, actioneaza si asupra durerilor menstruale. Pe de o parte, le calmeaza si va puteti relua obiceiurile zilnice. Iar pe de alta parte, actioneaza asupra uterului si ovarelor, reducand inflamatia care cauzeaza aceste dureri menstruale si relaxeaza muschii abdomenului inferior si muschii lombari. Astfel, durerea nu numai ca este eliminata, ci se va mentine si efectul, prin eliminarea inflamatiei.

Pentru a beneficia de razele infrarosii, puteti incerca saltelele cu pietre de Jad sau saltelele cu Turmalina si infrarosii. Aceste tipuri de saltele sunt perfecte pentru a scapa de durerile menstruale si pentru a va reda confortul si buna-dispozitie.


Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre saltelele recomandate de noi, cititi acest articol: Terapia cu raze infrarosii si pietre de jad – 10 Beneficii.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.