Blog

Un adevar caruia nu-i dam importanta..

Mencius, un mare intelept chinez care a trait acum mai bine de 2100 de ani, spunea ca dorintele principale ale oamenilor sunt hrana si sexul, in aceasta ordine. De fapt, ele sunt trebuintele fundamantale pe care le au toate formele de viata, inclusiv oamenii. Dintre cele doua, nevoia de hrana este mai imperioasa si mai importanta decat sexul.Hrana are doua functii: sa asigure supravietuirea fizica si sa produca satisfactie.Din pacate aceste doua functii de baza nu se impaca intotdeauna. Intre ele apar adesea conflicte, iar sanatatea noastra depinde de modul in care solutionam aceste conflicte.

Stiati ca ?

De fapt, ce mancam si cum mancam ne face ceea ce suntem. Daca mancam alimente proaspete, sanatoase, vom fi sanatosi. Insa, daca mancam alimente nesanatoase sau ne hranim cu lucruri bune, dar intr-un mod nepotrivit, sanatatea noastra va avea de suferit. De exemplu, se considera ca hrana joaca un rol in 30-40% din toate formele de cancer care se manifesta la barbati si in 60 % din cele care se manifesta la femei (Potter, 1998).

Din nefericire, multa lume nu cunoaste acest adevar sau, pur si simplu, nu-i da atentie.

Viata noastra depinde de hranirea corecta, astfel incat corpul sa poata creste si functiona asa cum trebuie. In viziunea chinezilor, hrana este ea insasi un medicament– si chiar cel mai bun posibil. Chinezii au creat o teorie a terapiei alimentare care vizeaza trei obiective: pastrarea sanatatii, prevenirea imbolnavirii si eliminarea bolii. O credinta foarte raspandita printre chinezi este ca a manca atunci cand ti-e foame este un leac, iar a nu manca atunci cand nu ti-e foame este tot un leac.

Dar ce bine ar fi sa putem sa respectam cu strictete toate lucrurile acestea…. Insa, stresul, lipsa de timp, mancatul pe fuga, oboseala, poluarea, pesticidele din fructe si legume nu ne lasa sa reusim sa aplicam principiile de mai sus. Pentru omul modern, coplesit de oboseala, migrene, constipatie, intoxicare cu medicamente, stres, presiune din partea superiorilor, terapia cu jad este singura solutie extrem de eficienta. Patul de masaj automatizat cu pietre de jad este un aparat medical ce poate fi folosit, cu cea mai mare incredere, ca un aliat impotriva bolilor si durerilor din corp, reusind un proces de detoxifiere pe toate planurile:

◙ Constipatia se va elimina. Avem cazuri de constipatie cronica de  peste 4-5 ani care s-au rezolvat.

◙ Veti elimina toxinele acumulate in organism. Dupa 6-10  sedinte, urina va mirosi a medicamente deoarece se elimina medicamentele de sinteza acumulate pe parcursul vietii.Veti observa ca urina e la inceput mai inchisa la culoare, cu timpul, va fi mult mai limpede.

◙Veti transpira mai mult, in special dupa primele sedinte.

◙ Nu veti mai simti nevoia de a fuma.

◙ Oboseala dispare. Corpul se energizeaza iar circulatia sangelui se normalizeaza.

◙ Obezitate. Pofta de mancare se diminueaza. Metabolismul se va regla si veti pierde mult in greutate..

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.