Aparitii in presa

Revista Business Woman te provoaca sa citesti despre sarcina, dureri de spate si masaj cu pietre calde de jad

Centrul de Sanatate Casa Jad Exclusive va ofera solutii pentru durerile de spate de care sufera proaspetele mamici, in revista Business Woman, numarul din septembrie 2012.

Mai jos redam cateva randuri despre modalitatea relaxanta si fara efort, propusa de noi, pentru a nu mai suferi de dureri de spate dupa nastere si pentru va bucura de aceasta perioada extraordinara din viata oricarei femei.

„Patul de masaj CASA JAD, unic in Romania, combina 3 principii ale caror efecte au fost deja recunoscute: presopunctura, masaj termic si pietre de jad. Si mai avantajos: masajul nu necesita indepartarea hainelor!
Astfel, in timp ce stati intinse relaxat pe patul de masaj cu pietre de jad, iar greutatea corpului dumneavoastra apasa direct pe pietrele crude naturale de jad (realizandu-se presopunctura), rolele de jad din interiorul patului de masaj automat se incalzesc si emit raze infrarosii, deplasandu-se jos-sus, sus-jos, de-a lungul coloanei vertebrale, dupa conturul sau anatomic, facandu-se elongatie mecanica.”
 
Puteti continua sa cititi aceste informatii pretioase si benefice aici: Patul de masaj cu pietre de jad CASA JAD in Business Woman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.