Aparitii in presa

Tiberiu Lovin despre salteaua CASA JAD: „Pot spune ca nu m-as desparti de saltea nicio noapte”

„Dupa o luna de utilizare a saltelei cu jad, pot confirma ca-n maximum 15 minute scapi de orice durere de spate si ca ai un somn de nu-ti mai vine sa te trezesti nici macar cand iti urla un bebe la doi pasi de tine.

Eu am facut greseala vreo doua zile sa stau ziua pe saltea si pentru ca ma lua somnul repede, cand aveam de lucru, am renuntat sa o folosesc ziua (ultizarea e simpla: te asezi cum ai chef, o bagi in priza, iar pietrele se incalzesc la nivelul pe care-l stabilesti – are sapte astfel de trepte). Evident ca abuzam de ea 10-15 minute cand simteam ca altfel trebuie sa iau pastile pentru durerile de spate.

In rest, pot spune ca nu m-as desparti de saltea nicio noapte. De aceea am si pastrat-o. Puteti verifica in scurt timp si voi povestea daca mergeti la targul naturist de la Sala Palatului unde puteti proba mai multe produse.”

Iata ce a scris Tiberiu Lovin, ( www.reportervirtual.ro ) despre salteaua cu pietre de jad CASA JAD pe care a avut sansa sa o testeze timp de o luna. Dupa acea luna, Dl Lovin a decis pastrarea saltelei pentru familia sa.

Link catre articol aici: http://www.reportervirtual.ro/2010/12/tratament-naturist-cu-jad.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.