Aparitii in presa

E-femeia.ro scrie despre CASA JAD

CASA JAD Exclusive

Site-ul E-femeia.ro isi incanta cititorii cu informatii din domenii care tin de cariera, timp liber, dragoste, casa si familie. Autoarea, Ada Serban, ne-a vizitat pentru prima data in august si a testat patul de masaj cu pietre de jad. Pentru ca s-a simtit foarte bine si a ramas uimita de efectele miraculoase ale jadului, a scris un articol pe site-ul e-femeia.ro.

Articolul incepe cu testimonialele clientilor care au incercat masajul cu pietre de jad la CASA JAD. Pianista Luminita Berariu ne spune ca : „Dupa 16-20 de sedinte mersul meu s-a schimbat intr-un mod radical. Si inca se da o lupta intre vechile obi%u0219nuin%u021Be %u0219i noua ordine impusa de coloana îndreptata”.

Pietrele de jad nu rasfata doar femeile ci si barbatii, si aici autoarea aminteste de Claudiu David, campion de raliuri, care declara ca: „Patul de masaj cu pietre jad si raze infrarosii inseamna relaxare, refacere si nu in ultimul rand beneficiu terapeutic”.

Tot in acest articol gasiti raspunsuri la intrebari precum: Ce este de fapt?; Care este secretul?; Ce se intampla de fapt?; Rezultatul?; Unde?
Site-ul „E-femeia.ro ” va recomanda sa vizitati Centrul de Sanatate CASA JAD Exclusive daca doriti sa intrati intr-o atmosfera incantatoare si relaxanta, unde patul de masaj cu pietre de jad si turmalina va ofera beneficii imediate pentru afectiunile coloanei vertebrale, afectiunile endocrine, circulatorii, digestive, renale si insomnii.

Pentru mai multe detalii despre tratarea naturala a organismului accesati urmatorul link: Experimenteaza masajul automat pe patul cu pietre de jad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.