Aparitii in presa

Interviu cu Manager Nicoleta Magargiu in revista Business WOMAN

business woman1

In editia de aprilie a revistei de nisa BUSINESS WOMAN, puteti descoperi un amplu interviu cu Managerul Centrului CASA JAD Exclusive din Bucuresti, Nicoleta Magargiu.

Iata cateva paragrafe din interviu. Pentru interviul integral, cumparati revista de la chioscuri 🙂

Business WOMAN: 1. Casa Jad este un brand inovator pe piata din Romania, imbinad crearea unui centru de sanatate cu  comercializarea de produse terapeutice pe baza de pietre de jad. Centrul de sanatate functioneaza atat ca un loc de relaxare si vindecare, cat si ca un centru de testare a produselor. Ce aduce nou Casa Jad pe piata din Romania si care este experienta de pana acum  cu clientul roman?

Nicoleta Magargiu: CASA JAD e un concept unic pentru ca integreaza atat de multe lucruri. E terapie, e relaxare, e interactiune cu produsul, e traditie milenara trecuta prin filtrul modernitatii si automatizarii, e China transformata de stiinta occidentala, e o „confruntare” de multe ori aproape umana a clientului cu produsul. Sunt atat de multi clienti care vin pentru prima oara la masaj automat si instantaneu, in clipa in care apasam pe butonul telecomenzii si rolele incep sa circule pe coloana, oamenii incep sa rada. In hohote!

Si la nivel de proces de achizitie, propunem o interpretare noua a acestui concept caci clientii nostri mai intai testeaza produsul, fie o data, fie de mai multe ori prin abonamente, iar apoi se transforma din clienti de servicii in clienti de produse.

Cat priveste clientul roman, am plecat la drum crezand ca vor fi putini cei care vor percuta la propunerile noastre de terapie, sanatate si relaxare. Insa din ce in ce mai mult, intram in contact cu oameni educati, deschisi, care calatoresc mult, care isi intretin sanatatea prin intermediul terapiilor traditionale, care mananca sanatos, unii chiar raw. Si acesti oameni speciali vin si catre noi. Tot mai multi.

Business WOMAN:  2. Care sunt principalele beneficii ale jadului? De ce este atat de diferit a folosi un produs de masaj pe baza de pietre de jad, bunaoara, spre deosebire de un produs obisnuit?
Nicoleta Magargiu: Jadul este supranumit “piatra regala” in China si constituia acum mii de ani  un secret bine pastrat in interiorul curtii regale…un secret  al tineretii, longevitatii si prosperitatii. De peste 5000 de ani, chinezii il folosesc pentru echilibrare. Si cum ei incearca tot ce misca, din experienta, au observat ca are beneficii minunate pentru afectiunile rinichilor. De aceea, jadul este cunoscut si ca “piatra rinichilor” pentru ca ajuta la eliminarea calculilor renali, asa cum am constatat si noi in centrele CASA JAD.

Este important ca jadul  sa fie crud, natural, pentru ca piatra de jad are o compozitie minunata, continand aproximativ 30 minerale. In contact cu corpul uman, rezulta un efect de rezonanta intre mineralele din jad si mineralele din corpul nostru.  Astfel, mineralele din corp sunt dinamizate pentru ca ele sa functioneze la parametri optimi. Jadul face o echilibrare minunata:  daca exista o carenta, ajuta la absorbtia adecvata a mineralelor in corp, daca exista un exces, ajuta la eliminarea lor. Sa nu uitam si latura energetica, caci vorbim de un element extrem de important din Medicina Traditionala Chineza: simpla purtare a jadului (autentic) are un efect minunat de echilibrare energetica.

Toate aparatele noastre fac termoterapie cu raze infrarosii. Mai sunt produse de vibromasaj pe piata care emit raze infrarosii, dar prin plastic sau material compozit. Ori daca nu exista un mediu natural de transmitere al razelor infrarosii, degeaba le mai ai. Jadul este unul dintre cei mai buni conductori ai razelor infrarosii din lume si de aceea vorbim de o terapie 100% naturala: piatra cruda naturala si raze termice ale soarelui.

Business WOMAN:  In ce masura Romania a devenit mai receptiva la solutiile de vindecare naturale, la terapile alternative – lucru care in China, tara de origine a producatorului, are o traditie milenara?
Nicoleta Magargiu: Intr-adevar, China reprezinta taramul de unde a plecat totul: cristaloterapia, manipularea punctelor de acupresiune prin acupunctura sau presopunctura, masajul termic (moxibustia), masajul in general. Remarcabil este ca toate aceste principii fascinante si vechi de mii de ani sunt acum „tehnologizate”, automatizate si combinate frumos si armonios in aparatura de masaj cu jad, turmalina sau agate precum produsele noastre.

Ne bucuram sa va impartasim ca feedback-ul din piata este unul din ce in ce mai bun. Romanii sunt din ce in ce mai receptivi la solutiile de vindecare naturala si asta se vede din interesul oamenilor care ne suna din toata tara, dar si din numarul de evenimente de profil care se organizeaza si numarul de articole in mass-media  dedicate subiectului. Ceea ce ne bucura foarte mult este si o receptivitate in crestere a medicilor. Avem tot mai multi clienti cadre medicale care apeleaza la produsele noastre pentru cabinete private de terapie. De exemplu, aparatul nostru de masaj picioare care combina masajul reflexogen, termic si drenarea limfei este folosit intr-o clinica din Bucuresti intr-un cabinet de neurologie. Fascinant, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.