Aparitii in presa

Patul CASA JAD pentru acasa – Revista Domus

domus articol pat masaj cu jad web

Revista Domus / Idei pentru Casa va propune in ultimul sau numar din 2011 o terapie absolut speciala, chiar la dvs acasa.
Protagonistul articolului aparut in Domus este patul nostru de masaj cu pietre de jad si infrarosii model premium, productie vara 2011 care vine cu imbunatatiri speciale din punct de vedere al designului fata de varianta anterioara de pat. De asemenea, articolul prezinta fotografii din centrul CASA JAD Exclusive din Bucuresti – strada Craciun nr 4, etaj 2, sector 1.

Generatia vara 2011 a paturilor de masaj CASA JAD este o adevarata piesa de mobilier, care se poate integra foarte usor in living-ul dvs datorita elegantei culorilor, dar si a conceptului deosebit. Fata de generatia anterioara, modelul vara 2011 vine cu o husa uni de culoare ciocolatie si cu un set de picioare extrem de elegante.

Cateva randuri din articolul aparut in revista DOMUS despre patul CASA JAD:

„Casa Jad este raspunsul la intrebari legated de felul in care ne putem rezolva diverse probleme legate de coloana (deformari, discopatii, dureri de spate), de intarirea sistemului imunitar, atat de incercat de stresul cotidian, de felul in care ne formam si ne mentinem un organism sanatos si, nu in ultimul rand, de cum putem obtine o relaxare eleganta in propriul camin.

Povestea sa este una plina de intelepciune, curaj si inovatie. Primul centru de preznetare a aparaturii de masaj cu pietre de jad a aparut in Pitesti, in 2009. Noul sediu din capitala, de circa 110 mp, si-a deschis portile anul acesta, valorificand in amenajare filosofie asiatica de armonia, echilibru si relaxare.

Cunoscut si ca piatra sacra in anumite parti ale globului, jadul detine un puternic rol terapeutic pentru diferite afectiuni ale sistemului osteomuscular, ale inimii sau ale sistemului imunitar si este un echilibrant al energiilor corpului omenesc. Analizandu-i efectele benefice, profesionistii de la CASA JAD aduc in prim-plan o idee interesanta, aceea de a avea in locuintele noastre un aparat de masaj pe baza de pietre de jad. Produsele Casei Jad sunt singurele din Romania cu certificat de autenticitate si folosesc piatra de jad cruda, naturala, finisata, ceea ce ne confera siguranta si efecte reale, veritabile pentru sanatate.
Patul de masaj automat cu 13 pietre de jad incalzite este unic in Romania. Clientii Casa Jad beneficiaza chiar acasa de efectele terapeutice si relaxante ale patului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.