Blog

Detoxifierea – secretul unui corp curat si sanatos

De ce, cu toate ca avem un stil de viata echilibrat – sau asa credem noi -, ne simtim obositi, pesimisti si fara pofta de viata?

Pe parcursul vietii in organismul nostru se acumuleaza progresiv deseuri  din cauza unei alimentatii inadecvate, poluarii, stresului, medicamentelor, oboselii  etc.  Ca si consecinte,  sangele devine mai gros, deseurile depuse pe vasele de sange ingusteaza diametrul vaselor de sange si in final incetineste circulatia  sangelui si irigarea creierului. Cand organismul este obosit, aceasta toxicitate a organismului blocheaza articulatiile, irita tesuturile si degradeaza organele.

Si uite cum apar bolile ca: eczemele, supuratille,  obezitatea, constipatia,  acneea,  balonarile etc.  Boli ce isi fac aparitia din cauza organismului  care nu mai are capacitatea de a stoca si suporta atat de multe toxine.
Pentru ca nu vrem sa va intristam si sa va ingrijoram, Casa Jad va recomanda cu toata caldura masajul chinezesc cu jad pe patul de masaj automatizat, masaj ce va poate face o detoxifiere  in adevaratul  sens al cuvantului.  Aceasta terapie face o detoxifiere completa, actionand profund asupra intestinelor, a glandelor sudoripare si sebacee, asupra respiratiei, a bilei, ficatului si rinichilor.
Casa Jad va garanteaza ca dupa 6 – 7 sedinte constipatia va fi  eliminata, urina va fi mai inchisa la culoare – semn ca incepe detoxifierea – si va mirosi a medicamente (se elimina medicamentele acumulate in organism, in cazul celor care au luat tratament medicamentos), va veti curata prin transpiratie datorita termoterapiei care poate crea un efect ca de sauna si veti simti o senzatie minunata de curatare,  relaxare si calm.
Vine vara… doriti sa va creasca increderea in  corpul vostru, sa va simtiti sanatosi si atractivi?
NOI ZICEM CA DA!
Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii despre terapia noastra si despre cazuistica pe care am realizat-o in decursul timpului.
Despre abonamente noastre de 12 sau 24 de sedinte, vizitati-ne pe site-ul centrului CASA JAD Exclusive din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.