Stiri

Miraculoasa salteluta cu pietre de jad

Saptamana trecuta, o clienta de-a noastra ne-a povestit cazul vecinei sale dna Lucia F. careia i-a imprumutat salteluta cu pietre de jad (o poti vedea aici) pentru niste probleme grave de sanatate, iar efectele au fost absolut UIMITOARE! Tocmai de aceea, dna Lucia a decis sa-si cumpere propria salteluta cu jad. Cititi mai jos despre efectele extraordinare:

A fost internatala Spitalul Floreasca de doua ori si la Spitalul Fundeni de doua ori cu dureri insuportabile la coloana vertebrala. Mentionez ca la examenele RMN facute la ambele spitale s-a constatat un stadiu avansat de osteoporoza. care nu putea fi tratat nici cu tije si i s-a propus corset de ghips care nu a putut fi suportat. Pentru dureri i s-au dat multe calmante si in ultimele saptamani acestea erau puse in perfuzii din 4 in 4 ore. Avea dureri insuportabile si varsaturi, lipsa poftei de mancare. Cand am aplicat salteaua de jad pe loc au trecut durerile si timp de 48 de ore nu a fost nevoie de nici un calmant. Dupa 24 de ore, a putut sa stea pe spate pe saltea, nu mai are varsaturi si i-a revenit pofta de mancare. I s-a normalizat si scaunul si are moralul ridicat. (povestit de clienta de saltea cu pietre de jad CASA JAD care a imprumutat dnei Florescu salteaua, dansele fiind vecine de scara)

Citeste mai multe testimoniale pe pagina TESTIMONIALE !

1 thoughts on “Miraculoasa salteluta cu pietre de jad

 1. Veronica spune:

  Inca o intamplare cu happy ending. Personaj principal: salteaua cu pietre jad.

  Sambata, 17.03.2011, am sunat-o pe mama sa vad ce mai face. Am gasit-o foarte speriata si ingrijorata. Avea dureri foarte mari de spate, in zona lombara, abia putea sa mearga si orice miscare ii provoca dureri de nesuportat.

  Totul a pornit de la un dulapior de bucatarie, la nivelul solului, pe care a vrut sa-l curete de dimineata. In momentul in care s-a aplecat a simtit ceva cum „pocneste” la spate. Si atunci au inceput durerile. Mi-a spus ca nu poate sa stea nici intinsa in pat si a comparat simptomele ei cu cele ale tatalui meu inainte de operatie (operat de hernie de disc lombara acum 3 ani).

  Dupa ce m-am dezmeticit si eu din sperietura pe care mi-a indus-o, am intrebat-o de salteluta cu jad. Mi-a spus ca nu o are acasa, e la mamaie, care nu se mai desparte de ea pentru ca ii da o mobilitate mai buna, si o ajuta sa se descurce mai bine cu problemele batranetii.

  Am convins-o sa se urce in masina si sa conduca 18km pana la bunica sa ia salteaua. S-a dus, a condus foarte greu, imi era si mie teama. Acolo a stat o ora cu salteaua la spate, cand am sunat-o sa vad ce face mi-a spus „un pic mai bine”.
  Seara era din nou acasa si se simtea bine. A doua zi nu mai avea deloc dureri. Spunea ca a dormit pe jad.
  De sambata nu au mai revenit durerile. De mentionat ca in tot acest timp nu a luat niciun calmant pentru dureri. Doar jad cald 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.