Aparitii in presa

Antena1.ro, despre CASA JAD si Piatra Regala a Chinei

aparitie antena 1

Iata ca de data aceasta cei care vorbesc deosebit de frumos despre terapia cu pietre de jad sunt cei de la Antena1.ro.

Spicuind articolul postat pe site-ul Antenei 1 veti putea intelege de ce este atat de important ca masajul cu pietre semipretioase de jad sa faca parte din stilul dvs. de viata.
Redam aici o parte din descrierea foarte explicita a terapiei, realizata pe site-ul Antenei1:
Beneficiile patului de masaj cu role de jad:
Muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaza, permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma normala a sirei spinarii – in timp, se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburilor sale (terapia scoliozei, lordozei, cifozei, afectiunilor de discuri intervertebrale sau modificari de postura).
Circulatia sangelui este accelerata, vasele se dilata si este stimulata eliminarea toxinelor si reziduurilor acumulate.
Somnul devine linistit si profund.
Masajul cu pietrele de jad incalzite la o temperatura inalta faciliteaza generarea de noi limfocite (celule albe), activand si intarind apararea imunitara a organismului.
Stimuleaza imunitatea.
Masajul pe patul cu role de jad incalzite realizeaza o terapie complexa pentru ca, in afara contracturilor musculare, dureri sau inflamatii se face si masajul picioarelor si al calcaielor. Temperatura patului creste pana aproape de 70 de grade, iar rolele nu vin direct in contact cu pielea, realizand un fel de febra, artificiala, ce ajuta la tratarea infectiilor. Cresterea temperaturii corpului, pana la 39-40 de grade, stimuleaza sistemul imunitar sa lupte contra agresorilor: virusuri, bacterii.
Pietrele de jad sunt extrem de benefice pentru sanatate, datorita compozitiei lor complexe (contin peste 30 de minerale) si a structurii cristaline a carei vibratie este in perfecta rezonanta cu celulele corpului uman. Ele au capacitatea de a intari sistemul imunitar, de a stimula detoxifierea si au energie vindecatoare.
Dispunerea pietrelor de jad si programul automatizat de masaj, cu functie de presopunctura, sunt perfecte pentru o actiune directa asupra centrilor nervosi de la nivelul coloanei vertebrale, care fac legatura cu organele din corp.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.